Norsk natur og hyttetradisjon er unik. Vi i Signaturhytten ønsker å bevare dette og spiller på lag med naturen slik at våre hytter er i harmoni med omgivelsene.

Med vår gode kompetanse og lange erfaring, leverer vi fritidsboliger godt tilpasset terrenget og det norske klimaet. Vi har solid erfaring med både fjell- og sjøhytter, og kan levere fritidsboliger enten som byggesett eller nøkkelferdige prosjekt.

Signaturhytten er for deg som ønsker litt mer, og samarbeidet med deg som kunde er meget viktig for oss. Vi vet av erfaring at den tette dialogen øker kvaliteten, samtidig som det gir deg en god opplevelse på veien til å realisere drømmen om en hytte som skal vare i generasjoner.

Signaturhytten legger stor vekt på personlig service og tett oppfølging gjennom hele byggeprosessen. Vi tilbyr skreddersydde hytter. Alle våre modeller er arkitekttegnet, vi tilpasser både utforming og materialvalg etter deres behov. Vi utvikler stadig nye hytter for både fjell og sjø, sjekk alltid våre nettsider for nyheter.

Signaturhytten er for deg som ønsker litt mer, og dialogen med deg som kunde er meget viktig for oss. Vi vet av erfaring at en tett dialog øker kvaliteten. Samtidig som det gir deg en god opplevelse på veien til å realisere drømmen om en hytte som skal vare i generasjoner.

Hos Signaturhytten får du den hjelpen du har behov for – enten det gjelder hytteutforming, valg av tekniske løsninger eller terrengplassering! Norsk hyttetradisjon og natur er unik. Vi i Signaturhytten ønsker å bevare det unike og spille på lag med naturen slik at våre hytter er i harmoni med omgivelsene. Vi er hele tiden veldig opptatt av at hvert prosjekt skal fungere som en helhet både i forhold til utforming og terrengplassering.

Vi har solid kompetanse og lang erfaring, og leverer hytter som byggesett eller nøkkelferdig hytte.

Signaturhytten

Signaturhytten AS
Vassbotnen 1
4313 Sandnes

Telefon: 916 33 407
Send epost
signaturhytten.no

Hytter

Se bilder fra noen av våre flotte hytter her.

Nydelige hyttetomter med utsikt på Hattevarden

Nå har Signaturhytten syv hytter med aldeles nydelige utsiktstomter for salg i Hattevarden hyttefelt. Skiløype og skitrekket like ved!

Priser fra 3 250 000 kr inkludert de kommunale avgiftene
FINN-kode: 133352274

Beliggenhet

Hattevarden hyttefelt ligger nydelig plassert med utsikt nedover dalen med langrennsløyper like utenfor døren. Du blir imponert om du ikke har vært der tidligere. Alpinanlegget ligger i gåavstand få minutter borte, og kan by på blant annet 3 km nedfarter, kafe, tallerkenheis på hele 700 meter og barnebånd. Om du heller vil ta deg en tur på langrenn så er det liten tvil at Husmorløypa er en flott tur rundt hele Knaben. Her kan du bruke dagen på langrenn, med nistepakken på plass så får du deg en nydelig dag i naturen.

Generelt

Fra Hattevarden trenger du ikke reise langt for å handle. På Knaben er det en utrolig koselig mat butikk som også har andre småting! Dette er en god gammeldags landhandel. Er ikke været helt topp så hvorfor ikke ta en tur bort på leirskolen og hopp i bassenget!

Det mange mener er det beste med Knaben er at man har et fantastisk løypenett hele året. Da det var gruvedrift her, og under krigen, ble det laget svært mange tilkomstveier opp på fjellet. Disse brukes mest i dag til turgåing. På turene du tar innover fjellet finner du også en del skilt som forteller deg om historien i området du er i. Blant annet kan man gå gjennom flere områder og kan se mye fra den tiden det var gruvedrift på Knaben.

På sommeren er det også mulig å komme seg inn i de gamle gruvene og se hvordan det var når gruven var i drift. En ting som det er svært mye av på Knaben er historie!

Fakta