UTSYN er en profesjonell aktør som legger til rette for at flere kan realisere drømmen om sin egen drømmebolig. Det gjør vi ved å utvikle boligfelt og hyttefelt på spennende steder der vi oppfører kvalitetsboliger – både hus og hytter.

Eiere og ansatte i vårt selskap kombinerer lang erfaring og kompetanse fra tradisjonell hytte- og boligutvikling, med spisskompetanse fra fritidsboligmarkedet. På den måten gir vi kunden trygghet og forutsigbarhet i hele prosessen fra interesse til kjøp.

Svein Tore Overå, hovedgründeren bak selskapet, har solgt og oppført over 300 hytter og hus i løpet av de siste 17 årene. UTSYN leter aktivt etter ferdig regulerte og byggeklare tomteområder, både for boligprosjekter og for hytte. Både fjellet, ved sjøen og i attraktive områder for nye boligfelt.

UTSYN BOLIG
– Salgskontor Knaben
Gruvebyen 244
4473 Kvinlog

Telefon: 478 90 009
Send epost
utsynbolig.no

Hattevarden Hyttegrend

UTSYN skal bygge våre hytter på 40 tomter i Hattevarden Hyttegrend. Dette er festetomter, med grensepåler og et oppmålt areal for de fleste tomtene mellom 0,8 og 1,2 mål.

Se våre Finn.no annonser for mer informasjon om våre prosjekterte hytter til salgs i Hattevarden Hyttegrend. Alle tomtene vil få vinterbrøytet bilvei helt frem til døra, og parkering for to biler på egen tomt. Tomtene som UTSYN formidler har en bygge-klausul i forhold til UTSYN BOLIG AS som hytte leverandør. Mer informasjon ved forespørsel og detaljert beskrevet i tomtekontrakter.

Det blir selvsagt også mulighet for høyhastighets fiber/internett med TV oppkobling. Feltet vil få en skiløype som går gjennom hele feltet, få meter fra de fleste hyttene, så her vil du kunne spenne på skiene utenfor hytta og gå fine skiturer i preparerte løyper. Du vil også kunne ta på deg alpinskiene, og skli de få meterne ned til alpinanlegget.

Hattevarden ligget meget fint til, omringet av nydelig natur i alle retninger og kort vei til de oppkjørte skiløypene som vil gå gjennom feltet. De fleste av tomtene vil få flott utsikt mot blant annet alpinanlegget og fjellene rundt. Blant annet til fjellet, Hattevarden, som ha gitt navn til Hattevarden Hyttegrend på Knaben. Knaben fjellene kan by på milevis med preparerte turløyper, normalt sett fra og med juleferien og til over påske.

Avstander

Stavanger / Bryne / Sandnes: ca. 2.5 timer
Flekkefjord: ca. 80 min.
Lyngdal: ca. 1,5 timer /
Kristiansand: ca. 2,5 timer

Til Knaben har du en stor fordel ved at du slipper å bruke tid på å kjøre over værharde fjelloverganger, eller ta ferjer, ofte med ventetid, kolonner o.a.

Adkomst

Hyttegrenda Hattevarden, er plassert på 600 m.o.h., mellom Sirdal og Åseral. Det ligger sentralt, med en kjøreavstand på under 2,5 timer, fra både Stavanger og fra Kristiansand. Fra vest følger de fleste veien via Tonstad og Kvinlog, og så rett opp på fjellet til Knaben. Fra øst kjører de fleste E39 til Feda, kjører via Kvinesdal og Kvinlog, til Knaben. Når du har passerte alpinanlegget på Knaben, så tar du første vei til venstre over en liten bro, så første vei til venstre igjen. Da ser du vårt tomteinformasjonsskilt, og du har kommet frem til vakre Hattevarden Hyttegrend på Knaben. Finner du ikke frem, så ring en av våre selgere.