Velkommen til Tørvløbakkan Gard – ekte mat og jordnær bondegårds ferie.

Vertskapet på Torvløbakkan er Marit og Odd. Marit har ansvar for maten og bruker kun lokale råvarer og oppskrifter. Maten smaker fantastisk! Odd har et nært forhold til Knaben og han har jobbet i gruvene. Odd er en fantastisk formidler og har også vært lærer på Knaben leirskole.

Gården er fortsatt i drift, og det er fullt mulig å få hilse på noen av de mange dyrene som holder til her. Eller kanskje du vil hjelpe til i potetåkeren, eller mate grisene. Ofte er maten Marit serverer hentet fra egen gård og områdene rundt, så her får kortreist sin egentlige betydning.

Det er historie i en hver krok på Torvløbakkan. Interiøret på gården består av gamle, håndlagede, ny-restaurerte møbler, samt elementer og gjenstander fra tidligere tiders gardsliv. Torvløbakkan har også egen bar med alle rettigheter. Her kan du sitte foran gruvas åpne flamme og nyte en kaffe, konjakk, kake eller hva du måtte ønske.

 

Bondegårds ferie på Torvløbakkan

På Torvløbakkan kan du overnatte i Kårstua på tunet. Her har vertskapet to leiligheter til utleie, begge er oppusset i 2020. I annekset er det to soverom, bad og stue med kjøkkenkrok. I Nordlandstua er det bad, stue med kjøkkenkrok og sovesofa i tillegg til to enkle senger. Begge leilighetene er innredet med omtanke og med ting som har en historie og fortelle. Nordslandsstua henter sin inspirasjon fra Odd sitt hjemsted i Lofoten.

Galleri

Torvløbakkan Gård kan besøkes på vei opp eller ned fra Knaben. Se bilder fra gården vår her. Du er varmt velkommen på besøk!

Selskapslokaler og catering

Torvløbakkan Gård passer  perfekt til små og store markeringer. Her kan du feire små og store jubileer. Det er montert lerret og projektor i det nye tilbygget slik at små og store bedrifter kan ha møter på gården.

Marit kan masse om lokale mat skikker og råvarer og gir deg gjerne et matkurs enten på gården eller der dere ønsker det.

Maten Marit lager får mye skryt, og skal du ha en feiring på hytta eller hjemme er det bare å bestille og Marit leverer, garantert!

Torvløvbakkan Gard