Vi opplever at hyttemarkedet er i stadig utvikling. Den tradisjonelle norske hytta uten naboer og moderne bekvemmeligheter bygges ikke så ofte lenger. Hyttebyggerens ønsker har de senere år gått mot høystandard fritidsboliger i større hyttefelt slik du finner på Knaben. Slike hytter har ofte høyere standard enn mange hus.

Hovedmarkedet vårt er den kvalitetsbevisste kunden som setter høye krav til produktet. Det gjelder både design, materialvalg og tekniske løsninger. Vi ønsker å bidra i alle faser i byggeprosessen. Fra forespørsel, i salgsprosessen og videre under byggefasen. Like viktig er det også at en etter bygget er levert har et oppegående firma med god økonomi som kan stå inne for garantiforpliktelser. For å klare dette legger vi stor vekt på høy kompetanse hos våre ansatte. Vi er og helt avhengige av seriøse underleverandører.

Eikås hytter og hus

Eikås Hytter & Hus AS
Eikenveien 280
4596 Eiken

Telefon: 38 34 95 00
Send epost
eikas.no

Hytter

Se bilder fra våre flotte hytter her.

Hytte på Knaben?

Eikås hus & hytter har lang erfaring på Knaben. De har vært gledelig tilstede helt fra de første hytteeierne etablerte seg. I Kvinevegen hyttefelt på Knaben ligger mange av deres hyttemodeller av høy kvalitet og feltet er blitt veldig populært. Her finnes det noen tomter igjen, så ikke nøl med å ta kontakt om du ønsker å kjøpe tomt og hytte her eller andre steder på Knaben. Vi i Eikås hytter og hus er her for deg!

Fakta