Det finnes mange private utleiemuligheter på Knaben. I gruvebyen er det for det meste leiligheter og privat leies det ut hytter i de ulike hyttefeltene.

Knaben har også en camping og store grupper/lag og foreninger kan leie seg inn på Knaben leirskole. Ønsker du å overnatte under stjernene kan du også det?

Knaben Kapell

Midt i gruvebyen på Knaben finner man Knaben Kapell. Kapellet fra 1936 har en leilighet i 2. etasje. Den ble renovert høsten 2011. Kapellet ligger like ved Knaben Landhandel. Innen kort avstand ligger Knaben museum og gruver, samt utallige turløyper. Det tar 5 min å kjøre til Knaben Alpinsenter.

Les mer

Knaben leiligheter

Midt i hjertet av Knaben, over butikken ligger det 5 flotte leiligheter til leie. Leilighetene passer for familier eller venner på tur. Du er nær løypenettet på Sanden, gruvene og bor i det autentiske miljøet i sentrum av Kneben og er nærmeste nabo til Knaben Kapell.

Les mer

Knaben og Fjotland IL

Knaben og Fjotland IL`s klubbhus ligger sentralt i Gruvebyen, i Knabens eldste hus. Klubbhuset passer for store grupper, lag, foreninger eller om du skal ta med deg storfamilien på tur.

Les mer

Leie hytte?

finn.noairbnb.no
Leie hytte

Fakta

Hvordan komme seg dit?

Se veibeskrivelseKart

Sommer & høst

Barmarksesongen foregår i mai-juni og august-oktober.

Vintersesong

Vintersesongen vår strekker seg fra januar til ut april.

Sommer og høst