Det finnes mange private utleiemuligheter på Knaben. I gruvebyen er det for det meste leiligheter og privat leies det ut hytter i de ulike hyttefeltene.

Knaben har også en camping og store grupper/lag og foreninger kan leie seg inn på Knaben leirskole. Ønsker du å overnatte under stjernene kan du også det?

Knaben Kapell

Knaben Kapell

Midt i gruvebyen på Knaben finner man Knaben Kapell. Kapellet fra 1936 har en leilighet i 2. etasje. Den ble renovert høsten 2011. Kapellet ligger like ved Knaben Landhandel. Innen kort avstand ligger Knaben museum og gruver, samt utallige turløyper. Det tar 5 min å kjøre til Knaben Alpinsenter.

Les mer

Knaben leiligheter

Midt i hjertet av Knaben, over butikken ligger det 5 flotte leiligheter til leie. Leilighetene passer for familier eller venner på tur. Du er nær løypenettet på Sanden, gruvene og bor i det autentiske miljøet i sentrum av Knaben og er nærmeste nabo til Knaben Kapell.

Les mer

Leilighet i Reinshomen

Ny, stor leilighet til utleie i Reinshommen hyttegrend. Her passer det å ta med seg storfamilien eller en vennegjeng på tur. Løypene ligger tett opp til leiligheten og naturopplevelsene er lett tilgjengelig for hele familien.

Les mer

Torløvbakkan Gard

Bondegårdsferie på Torvløbakkan Gard med levende dyr og ekte mat.

Marit på Torvløbakkan Gard tilbyr lokalprodusert tradisjonsmat, for små og store anledninger.  På Torvløbakken kan du leie selskaps- og kurslokaler, spise eller overnatte. Marit tilbyr også matkurs eller kommer hjem til deg for å lage middag!

Les mer
Torløvbakkan gard

Knaben Camping

Campingplassen ligger i sentrum av Knaben – den historiske gruvebyen, like bak Knaben Landhandel. Det er plass til 36 vogner. Her er kort vei til ski/tur-løyper, museum og butikk. Det er om lag 2,5 km til alpinanlegget.

Les mer

Knaben og Fjotland IL

Knaben og Fjotland IL`s klubbhus ligger sentralt i Gruvebyen, i Knabens eldste hus. Klubbhuset passer for store grupper, lag, foreninger eller om du skal ta med deg storfamilien på tur.

Les mer

Knaben Leirskole

For større grupper er det mulig å leie leirskolen i helger og ferier. Etter søknadsfristen settes grupper inn i eventuelle ledige helger.

Søknadsfrister:
For vinterhelger: 1. september året før
For høsthelger: 1. februar samme året

Se eksempel på avtaleLes mer

Webkamera

Leie hytte?

finn.noairbnb.no
Leie hytte

Fakta

Hvordan komme seg dit?

Se veibeskrivelseKart

Sommer & høst

Barmarksesongen foregår i mai-juni og august-oktober.

Vintersesong

Vintersesongen vår strekker seg fra januar til ut april.

Sommer og høst