Det er lov for både besøkende og hyttefolk å fiske med stang i vann på Knaben. Det er fisk i Knabetjørn, Bergetjørn, Smalavatn og Djupevatn.

Fiskekort for deg som ønsker å fiske langs elva, finnes på Knaben Landhandel og Coop Prix Kvinlog.

Det er flott jaktterreng i øvre Fjotland. Ønsker du å leie jaktterreng kan du kontakte Knaben Sameie som består av de 7 grunneierne av utmarka.

Kontakt: Are Mydland
(+ 47) 40 55 15 54

Knabejakta

Knabejakta

Turorientering som passer for hele familien. I tilleg til trim og vakker natur blir turen spennende for store og små med Knabejakta!

Det er satt ut poster på ulike steder i Knabeheia, som står ute hele sommeren. Noen poster er lette å finne, andre krever mer.

Knabejakta er organisert av Knabens Venner og du kan finne informasjon på Knabejaktas egen nettside her. Her finner du alt du trenger av informasjon for å gå på jakt i vakkert turterreng i sommer. Postene ligger ute til oktober og vinnerne blir premiert under Nyttårsbasaren.

Jakta kan gjøres heldigitalt, men et begrenset antall konvolutter for årets jakt er levert på Knaben Landhandel og kan kjøpes her.

Opplegget passer for hele familien.

Knaben Fjellcamp

Ta med deg familie og venner til Knaben fjellcamp ved Bergetjørn. Fjellcampen består av en gapahuk med overnattingsmuligheter og ildsted. Det er kanoer tilgjengelig og gode fiskemuligheter. Så her kan du prøve fiskelykken fra land og fra kano. Tenk å overnatte under stjernene rundt bålet, etter å ha spist egenfisket fisk tilberedt over åpen flamme. Dette er uforglemmelige minner!

Ta kontakt med Knaben Leirskole for lån av utstyr og tilgang til fjellcampen på 971 40 020.

Fjellcamp

Galleri

Det er gode muligheter for både jakt og fiske på Knaben. Du kan fiske i elva og i fjellvannene, og du kan jakte stort og smått på fjellet.

Fakta

Hvordan komme seg dit?

Se veibeskrivelseKart

Sommer & høst

Barmarksesongen foregår i mai-juni og august-oktober.

Sommer og høst