Artisten Tønes

Alle har hatt et merkelig 2020 bak seg.
Tønes har et 2020 med teaterstykke, juleforestilling for 12 utsolgte hus og plateinnspilling bak seg.
Derfor åpner han 2021 med ny plate, ny turné og muligens genseren bak fram.
Til Knaben kommer han for å gjøre konsert på Knabedagen, det gleder vi oss til!

Tønes heter egentlig Frank Tønnesen, kommer fra det lille stedet Sokndal i Rogaland og er en av landets beste låtskrivere og tekstforfattere. I tekstene bruker han Sokndal-dialekt og forteller underfundige og humoristiske historier om små og store ting. Tønes har gitt ut 8 album, 4 EP-er og skrevet egen bok. Han har vunnet Prøysenprisen, Dialektprisen og 3 Spellemannspriser.

I tillegg til musikkarrieren jobbet Tønnesen i 20 år på Titania fram til januar 2015, så han er godt kjent med Knaben og gruvedrift. Det tenker vi passer perfekt til Knabedagen. Til Knaben kommer Tønes i trioformat, og konserten blir på scenen foran Vaskeribygget.

Den pågående pandemien påvirker oss, men vi skal gjøre det beste vi kan for å gjennomføre et trygt arrangement ved å følge Regjeringens retningslinjer for gjennomføring i samråd med kommunelegen. Om konserten avlyses av lokale eller nasjonale myndigheter vil pengene refunderes. Ved reduksjon av antall publikummere, vil de som først kjøper billetter bli prioritert.

Vær tidlig ute til konserten, og følg de veiledningene arrangørene gir underveis ved inngang og utgang fra konsertområdet.
Ingen parkering ved gruvebygningene, uten spesiell tillatelse. Alle oppfordres til å parkere ved Knaben Camping, ved Knaben leirskole og nede ved Sanden. Parkeringsplassene vil bli skiltet.

Billetter selges i forkant på internett. Billetter kan kjøpes via Kvinesdal kino sitt billettsystem.
Gå inn på linken nedenfor
https://www.filmweb.no/kvinesdalkino/incoming/article1463061.ece

 

Følg med på Visit Knaben på Facebook for oppdateringer i forhold til konserten.