Da er påsken over og de fleste av oss er tilbake, ikke i den vante hverdagen, men til det som nå er en ny type hverdag for oss. Vi er fremdeles i unntaksituasjon, på hjemmekontor, i karantene eller permittert.  Uvissheten preger oss alle, vi er avskåret fra familie, venner, jobb og opplever at mange av de vanlige tilbud er stengt som følge av koronaviruset. Sånn vil det nok være en stund til. Men fra 20 april er hytteforbudet opphevet og det er gode nyheter for oss på Knaben.

Det har vært en annerledes påske på Knaben, både for de som har vært der og for dere som ikke kunne reise til Knaben i år. Mange av oss har hatt tid til overs og kanskje brukt den til å ta fram gode minner.

I vår fotokonkurranse oppfordret vi dere til å sende inn foto med temaet påske på Knaben. Bildene kunne være fra i år, men også tidligere år. Det har vært så hyggelig å få til sendt påskeminner fra Knaben i denne litt spesiell tida. De eldste bildene er fra 1956!! Tre vilkårlige vinnere er kåret og varslet om at de kan hente gavekort på kr. 500,- hos Heidi på Knaben Landhandel.

Se alle bildene i galleriet her! ()

NBNB

Du skriver inn pinkode 6249 om du vil laste bildene ned i orgiginalformat. Ta kontakt om du ønsker info om fotograf- da kan vi videreformidle kontaktdetaljer.