fbpx
Søndag den 29. september holder Hilde Selvikvåg konsert i gruvene på Knaben.

Hilde Selvikvåg er fra Jæren og har på kort tid oppnådd stor suksess med spellemannsominasjon av debutalbumet og flere store radiohits på løpende bånd. Med sine fengende poplåter som «Karusell», «Indie» og «Anemone» har hun sneket seg inn i manges hjerter og blitt en av landes mest spilte artister på norsk radio.

For tiden er hun aktuell med sitt andre album «Fanga heile verden», og er i den anledning ute på en landsdekkende soloturné hvor hun holder konserter på unike og særegne steder i Norge som hun alltid har drømt om å spille på. På lista over disse høyt ønskede konsertstedene stod gruvestollene på Knaben. Den 29. september blir det konsert i den spektakulære besøksgruva. Dette blir en historisk begivenhet, da det er første gang det arrangeres konsert her.

Ektefølt og nært formidler hun tekstene sine på klingende jærdialekt, slik som bare hun kan. Med seg har hun også Eirik Stakkeland på lyd. Med stemningsfull akustikk og de historiske gruvegangene som bakteppe og dette noe helt unikt. Velkommen til en magisk konsertopplevelse!

PS: Vi anbefaler alle å kle seg svært godt, da gruvene holder en konstantemperatur på 7 grader.

Vi setter opp tre forestillinger ved behov og i skrivende stund er to av tre forestillinger utsolgt!

Konsertstart 12:30 – UTSOLGT
Konsertstart 14:00 – UTSOLGT
konsertstart 15:30

Flere saker

Se alle

Flere saker

Se alle

Privacy Preference Center