Knaben Landhandel er ikke et vanlig supermarked, her finner du ingen paller eller store varestabler.  Den stemningsfulle og historiske butikken fra 1934 har hverdagsvarer, samt trivelige folk bak disken. I Kvilekroken er det alltid godt å ta en pause og en kaffikopp.

Krambua er dekorert med heimelaga gjenstander som det er mulig å kjøpe. Det vil si såper, smijern, keramikk, strikkevarer, trevarer. Legg også merke til de solide tømmerbordene. Disse kan man også bestille fra Moland Sag & Høvleri.

Har du ikke lyst til å bruke tid på å handle når du først har kommet deg på hytte? Ikke noe problem, Heidi hjelper deg!

Hos Heidi kan du legge inn bestilling på dine matvarer til helgen eller ferien. Bestillingen må du gjøre mandag om du skal ha varer til fredagen
Heidi overtok Knaben Landhandel fra Bitten, og målet for Heidi er å være samlingstedet i bygda og ta vare på de gamle verdiene som Knaben er bygd på. Heidi videreformidler utleie av Knaben Kapell og private hytter, og bidrar med arrangement gjennom året og vet det meste som er verdt å vite.

Hos Heidi kan du bestille:

  • Matvarer, ta kontakt senest mandag for varer til helga.
  • Utleie av Knaben Kapell og private hytter

Åpningstider

Mandag
Onsdag
Fredag
Lørdag

12 – 17
12 – 17
12 – 18
10 – 16

Egne åpningstider i ferier

*Ved åpent skitrekk, holder butikken åpent til kl 17.00.

Galleri

Knaben Landhandel er ingen vanlig matbutikk, bare se her.

Helgas handlepose

Hos Heidi kan du legge inn bestilling på dine matvarer til helgen eller ferien. Bestillingen må du gjøre mandag om du skal ha varer til fredagen.

Bestill på
Telefon + 47 406 40 834
Epost

Knaben Landhandel